©2019 by inger Johanne Rye. Proudly created with Wix.com

Meditasjon ved sjøen

INGER JOHANNE RYE

Natur/Reise  Fotograf
Helsedagboka.

Velkommen til min elskede hobby, som er Foto.Følg med, på min ferd.

 
 
 
  • Inger sin mobilfoto blogg

Håper vi unngår PORTFORBUD 

De forventer at Norge når Korona toppen i Mai😲😲 Påska er avlyst. Får sitte hjemme, og se andakter i år. 17. Mai, står i fare for delvis og avlyses i år. Datoen blir nok på kalenderen, selv om man ikke kan gjøre alt man vil. Nå er jeg glad, jeg bor der jeg bor. Selv om jeg må være mye alene, men NEI JEG KJEDER meg ikke.🥰 Ble klar over at mObilen min fungere.,🤩❤️ Jeg er mest spent på hvor lenge helserelaterte anliggende holder helt stengt for besøkende. ❤️❤️❤️ Det finnes heldigvis tlf. 😚🥰 Hør på myndighetene, så vi slipper Portforbud. 🙄 Jeg har det helt fint denne søndagen og.

CONTACT